elEconomista.es

TVCAT

TVCAT

 • Domingo, 30 de Abril de 2017
  00:10Pel·lícula (+12)(HD)

  30 MINUTS O MENYS (30 minutes or less)En Nick és un repartidor de pizzes a qui un parell de delinqüentsde baixa estofa obliguen a atracar un banc enganxant-li unabomba de rellotgeria al cos. En Nick té menys de dues hores perfer l'impossible, i demana ajuda a en Chet, el seu amic de tota lavida. Els dos joves hauran d'enfrontar-se amb assasins a sou ipoliciies, i també amb els seus propis passats.Direcció: Ruben FleischerIntèrprets: Jesse Eisenberg, Danny McBride, Aziz Ansari, NickSwardson, Michael Peña, Dilshad Vadsaria, Bianca Kajlich, FredWard, Elizabeth Wright Shapiro, Brett GelmanIdioma versió original: anglèsProducció: Columbia Pictures, 2011 (Estats Units)Durada: 79 minutsGuió: Michael Diliberti i Matthew SullivanFotografia: Jess HallMúsica: Nathan Barr i Ludwig Goransson

  01:28Tria33 (HD)

  Presentació: Laura Sangrà(Capítol 553: 'Guernica': l'antimonument del segle XX')Els dissabtes són l'espai de les arts plàstiques i expositives alTRIA33.Laura Sangrà presenta el reportatge 'Guernica': l'antimonumentdel segle XX'. Aquesta setmana s'han commemorat vuitanta anysdel bombardeig de la població basca de Guernica per part de laLegió Còndor alemanya durant la Guerra Civil Espanyola. Elquadre al·lusiu que va pintar Picasso és un dels més famosos dela història de l'art, però darrere d'aquesta obra, mundialmentconeguda, hi ha detalls que han quedat en la lletra petita delsllibres. Aquest reportatge en revela els detalls per comprendreamb més profunditat la grandesa d'aquesta obra, alhora tràgica imagnètica.

  01:40El Faro, cruïlla de camins (+10)(HD)

  (Capítol 327)L'Eva ha rebut una carta de la Lucía amb dos sobres a dins: unper a l'Ángela i la Fina i un altre per a en Ricardo. Però ell estàmolt ocupat assistint a la seva primera reunió d'empresaris enqualitat de director general dels Samanes, on coneixerà l'ArturoTorres, un home que es presenta com un gran aliat de la sevaempresa. Per la seva banda, la Irene se sent lleugeramentdecebuda amb la proposta d'en Gonzalo de comprar-li una casa,ja que acaba de saber que no disposa de la totalitat dels dinersper fer-ho.

  02:32Ritmes a l'estudi (HD)

  'Ritmes a l'estudi' és un espai musical on podeu veure, en 26capítols, 26 bandes catalanes gravant en un estudi de gravació elseu repertori. Des de jazz contemporani, pop, funk i tot un ventallde gèneres i subgèneres tan ampli com músics han participat enels 26 programes que s'han realitzat. Entreu a l'estudi ambnosaltres i gaudiu-ne.(Capítol 2: DE DIEGO BROTHERS)Des de l'any 1993, aquest quintet, liderat pels germans De Diego,no ha deixat de tocar. El seu repertori es pot situar estilísticamentals anys setanta; un període en què el jazz es barreja amb ritmesafrocubans, el 'bogaloo' o el funk. La força i la frescor del seudirecte els ha dut a tocar als festivals més representatius de jazzde tot l'estat.

  03:32Blues a l'estudi (HD)

  Des de fa més de trenta anys, nit rere nit, el Blues ha sonat endiferents punts del nostre país. Tocat en clubs per petitesaudiències o en festivals multitudinaris de llarga tradició, el socaracterístic d'aquest estil centenari ens ha seduït i ha estat unvehicle d'expressió per a molts músics catalans.El Blues te moltes cares i la riquesa d'estils que se'n deriven faque músics i públic d'àmbits molt diversos s'hi identifiquin. Durantvint-i- sis programes veurem vint-i- sis intèrprets i vint-i- sismaneres d'acostar-s'hi.En un entorn íntim i durant una hora, intentarem copsar la màgia ila força de cada sessió i mostrar com sona el Blues a l'Estudi.Com a música d'arrel que és, el Blues es nodreix de lavisceralitat, de les característiques de cada intèrpret a l'horad'interpretar-lo. Per això, una de les nostres fites és recollir, comqui veu un espectacle de màgia de prop, l'esperit de cada un delsmúsics que ens visiti.Parlar de Blues és parlar de Rhythm'n'Blues, de Soul, de Jazz, deFunk o de Rock'n'Roll, perquè la forma i l'esperit d'aquest estil hainfluït en tots els altres. Podem dir que és una música americana,però també que és africana: que va néixer al delta del Mississippío que va créixer a l'Anglaterra dels anys seixanta. Perquè lamúsica, els estils, no són mai estàtics. Com el cabal d'un riu, esvan alimentant d'afluents que el van enriquint i li van sumantmatisos de procedències molt diverses.(Capítol 2: BERNAT FONT TRIO)Aquest jove pianista barceloní ha consolidat la seva formaciódesprés de la publicació del primer disc. Va rebre el guardó deMillor Nova Proposta de la revista "Jaç" i no ha parat de tocar pertot l'estat.El repertori d'avui veu dels clàssics i oscil·la entre el blues i elswing. Ivan Kovacevic al contrabaix, Martí Elías a la bateria i elmateix Font al piano: un trio que desprèn una energia càlida isincera.

  04:32Jazz a l'estudi (HD)

  (Capítol 27: Anibal Martínez Quintet)Ens visita el guitarrista i compositor argentí Anibal Martínez, quisembla haver trobat en l'escena de Barcelona l'espai idoni perdesenvolupar tot el seu talent en l'experimentació musical.Ofereix un repertori d'àmplia freqüència, des del swingcontemporani als ritmes més tradicionals sud-americans,acompanyat al quintet per músics reconeguts i estimats a casanostra: Rai Ferrer al contrabaix, Ramón Ángel Rey a la bateria,Gilberto Rivero al saxo tenor i Juan Salvador'Voro'García a latrompeta.

  05:31Jazz a l'estudi

  és un programa musical on podem veure els artistes en un dels seus ambits naturals: l'estudi de gravació.

  06:00Notícies 3/24

  (Capítol 4964)

  10:00Néixer de nou

  Presenta: Cesca Planagumà(Programa núm. 255)

  10:25Signes dels temps

  (Programa núm. 1331: Diàleg entre cristianisme i islam)Jean Jacques Pérennès és un frare dominic que s'ha compromès amb el diàleg entre el cristianisme i l'islam. Aquest teòleg i economista francès ha viscut a Algèria, Egipte, Iraq i Israel treballant a favor de la cultura de l'encontre. La Generalitat de Catalunya l'acaba de distingir amb el VI Memorial Cassià Just. "Signes dels temps" entrevista Jean Jacques Pérennès, director de l'Escola Bíblica i Arqueològica Francesa de Jerusalem. La conversa s'ha gravat al claustre del convent de Santa Caterina de Barcelona.

  11:00Missa conventual de Montserrat

  12:25GR Terres del sud

  (Capítol 13: Sudvenirs)Una última ruta que ens servirà per repassar el nostre periple per les terres del sud. I, tot i que no podrem fer-ho tot, sí que tindrem temps per veure'n una part important. Us en recordeu? Vam començar al Vendrell passant per Valls, Montblanc, Vallbona de les Monges, Prades, Tarragona, el Priorat. Reus, Cambrils, l'Ametlla de Mar, Tortosa, Pinell de Brai, Arnes, la Sénia, els Ports, Sant Carles de la Ràpita, Ulldecona i Alcanar.Han estat gairebé 500 km, recorreguts per 11 comarques, per 67 poblacions, on hem gaudit d'infinitat de productes, oficis, tradicions, festes, receptes...

  13:15Polònia

  (Programa núm. 437)Avui, a"Polònia", dirigit per Toni Soler, Carles Puigdemont (Queco Novell) i Oriol Junqueras (Ivan Labanda) organitzaran una reunió de govern per mostrar unitat dins de Junts pel Sí, després de les gravacions que van enfrontar el PDeCAT i ERC. A més, el vicepresident català rebrà la visita de Francesc Macià (Queco Novell).D'altra banda, Ana Pastor (Mireia Portas) entrevistarà Mariano Rajoy (Queco Novell) per conèixer més detalls de la trama Gürtel. Mentrestant, al Congrés dels Diputats, Joan Tardà (Cesc Casanovas) haurà d'encarar un dilema que farà perillar la seva amistat amb Gabriel Rufián (Ivan Labanda).També, el programa farà la seva particular versió de l'anunci de La Grossa de Sant Jordi; els comuns organitzaran la seva particular campanya per al referèndum, i Bertín Osborne (Pep Plaza) i José María Aznar (David Marcé) tornaran a visitar el plató de "Polònia".

  13:55APM? Extra

  (Capítol 396)

  14:30Telenotícies migdia

  Presentadors: Ramon Pellicer i Agnès MarquèsEl temps: Eloi Cordomí i Dani RamírezEsports: Artur PegueraEdició: Ramon PellicerRealització: Ignasi FarinyesProducció: Iñaki Garrido

  15:40Tarda de cine

  WHITEOUT (Whiteout)En una base científica de l'Antàrtida, el lloc més isolat i inhòspit del planeta, l'agent Carrie Stetko s'ocupa de la seguretat de manera rutinària. Durant els darrers dos anys la seva feina ha estat fàcil i avorrida. Quan, per fi, arriba el moment de tornar a casa, un pilot descobreix un cadàver a la neu. L'agent Stetko ha d'identificar l'assassí però disposa de molt poc temps, ja que tot el personal de la base ha d'evacuar-se a causa de l'arribada d'una tempesta terrible.Direcció: Dominic SenaIntèrprets: Kate Beckinsale, Gabriel Macht, Tom Skerritt, Columbus Short, Alex O'Loughlin, Jesse Todd, Shawn Doyle, Joel KellerIdioma versió original: anglèsProducció: Warner Bros. Pictures, Dark Castle Entertainment i Silver Pictures, 2009 (Estats Units)Durada: 96 minutsGuió: Erich Hoeber, Jon Hoeber i Alexander Stuart, basat en el còmic de Greg RuckaFotografia: Christopher SoosMúsica: John FrizzellAmb audiodescripció i subtitols en anglès per la TDT.

  17:20Pel·lícula

  LA JAQUETA DE MOLTS COLORS DE DOLLY PARTON (Dolly Parton's coat of many colors)Una de les cançons més famoses que canta la Dolly Parton és "Coat of Many Colors", que explica que, quan era petita, a casa seva eren molt pobres i la seva mare li va fer una jaqueta amb retalls de roba que els havien donat. El primer dia que va anar a l'escola tota orgullosa amb la seva jaqueta de molts colors, els altres nens se'n van riure, però ella estava contenta perquè aquella jaqueta l'hi havia fet la seva mare amb molt d'amor. A partir de l'anècdota de la jaqueta de molts colors, aquesta pel·lícula mostra la vida de la família Parton i explica les penalitats que va patir la cantant quan era petita i com va aconseguir superar-les juntament amb els seus pares i els seus germans.Direcció: Stephen HerekIntèrprets: Alyvia Alyn Lind, Gerald McRaney, Ricky Schroder, Jane McNeill, Jennifer Nettles, Kennedy Brice, Hannah Nordberg, Carson Meyer, Farrah Mackenzie, Dylan Rowen, Blane Crockarell, Stephanie Astalos-Jones, Parker Sack, Mary Lane HaskellGuió: Pamela K. LongMúsica: Velton Ray Bunch i Mark LeggettFotografia: Brian J. ReynoldsIdioma versió original: anglèsProducció: Warner Bros. Television, DP Productions i Magnolia Hill Productions, 2015 (Estats Units)Durada: 81 minuts

  18:50Pel·lícula

  BUSCANT L'AMANDA (Finding Amanda)En Taylor és un guionista de sèries de televisió en hores baixes per culpa de les moltes addiccions que té i que, en teoria, està deixant: alcohol, droga i, sobretot, les visites al casino i les apostes compulsives a les carreres de cavalls. Per redimir-se i convèncer la seva dona que va pel bon camí, es proposa rescatar la seva neboda de vint anys, l'Amanda, que fa de prostituta a Las Vegas. La relació amb l'Amanda serà catàrtica i portarà conseqüències inesperades a tots dos.Direcció i guió: Peter TolanIntèrprets: Brittany Snow, Matthew Broderick, Maura Tierney, Peter Facinelli, Steve Coogan, Ed Begley Jr.Música: Christopher TyngFotografia: Tom HoughtonIdioma versió original: anglèsProducció: Magnolia Pictures, 2008 (Estats Units)Durada: 91 minutsAmb audiodescripció i subtitols en anglès per la TDT.

  20:30Generació Digital

  (Capítol 202)Veiem com la tecnologia entra en joc en el cinema, concretament, en la pel·lícula "Un monstre em ve a veure", de Juan Antonio Bayona. També ens endinsem en el moviment paperless, que vol eliminar tota la paperassa del nostre dia a dia, i fem el perfil digital a l'actriu Agnès Busquets.

  21:00Telenotícies vespre

  Presentadors: Ramon Pellicer i Agnès MarquèsEl temps: Eloi Cordomí i Dani RamírezEsports: Artur PegueraEdició: Ramon PellicerRealització: Ignasi FarinyesProducció: Iñaki Garrido

  21:5530 minuts

  Direcció: Eduard Sanjuán(Programa núm. 995: Qui és Macron?)Emmanuel Macron, antic inversor bancari i exministre d'Economia amb el govern Hollande, es perfila com el pròxim president de la República francesa.Després dels resultats electorals de la primera volta de les eleccions presidencials franceses, Emmanuel Macron referma definitivament la seva posició com a molt possible pròxim cap d'estat de França. No només ha superat la líder del Front Nacional, Marine Le Pen, desplaçant-la a la segona posició, extrem que semblava impossible fa tan sols uns pocs mesos, sinó que ja ha recollit la intenció favorable dels altres candidats eliminats i, molt probablement, de la majoria dels seus electors.Però, qui és, què pensa, quin és l'ideari polític d'aquest jove de 39 anys que ni tan sols té una formació política al darrera com a estructura de suport? És el que tracta de desvetllar el reportatge "Qui és Macron?"Sabem que ha activat un moviment polític, "En marxa!", més una plataforma de suport electoral i activisme electoral que no una estructura de partit. És potser l'embrió d'un nou partit polític per a les pròximes legislatives?Com es diu en el reportatge. " A Macron se l'admira, se'l detesta, simbolitza el poder del diner, el traïdor de l'esquerra per uns i, al contrari, la necessària adaptació al món d'avui per d'altres. Però en aquesta França que no estima ni als primers de la classe ni els diners, quin destí pot tenir aquest antic banquer com a president de la República?.Coneixedors de Macron, politòlegs, periodistes, sociòlegs...ens ajuden a fer el retrat de la nova sensació de la política francesa, un autèntic "outsider" fins fa ben poc.Un reportatge de: Bertrand DELAIS / Imatge: Didier CHEVILLON, François CHEVRÉ. Producció de: 2P2L / HDPM / Media Res.

  22:35Fora de sèrie

  (Capítol 14: Sílvia Còppulo i el Pare Abat de Montserrat a "Fora de sèrie")

  23:35El lloc dels fets

  (Capítol 6: Un mecenes desenganyat - Palau Maricel de Sitges)A la Catalunya de principis del segle XX, s'hi impulsaven el catalanisme i la cultura. Se solapaven el modernisme i el noucentisme, i el prestigi dels creadors catalans augmentava en el món de l'art.L'impuls cultural també arribava a través de la creació de la Mancomunitat, amb Prat de la Riba, les normes ortogràfiques de Pompeu Fabra, l'Institut d'Estudis Catalans d'Eugeni d'Ors... Tot per configurar el país i renovar-lo culturalment.L'any 1909 el pintor Ramon Cases va dur a Sitges al multimilionari americà Charles Deering, un home que havia de canviar la història de la ciutat.

 • Martes, 2 de Mayo de 2017
  06:00Notícies 3/24

  (Capítol 4965)

  10:00Pel·lícula

  L'ÚLTIM LLOP (Wolf totem)Direcció: Jean-Jacques AnnaudIntèrprets: Feng Shaofeng, Shawn Dou, Ankhnyam Ragchaa, Yin Zhusheng, Basen Zhabu, BaoyingexigeGuió: John Collee, Lu Wei i Jean-Jacques Annaud, basat en la novel·la Jiang RongMúsica: James HornerFotografia: Jean-Marie DreujouIdioma versió original: mongol i mandaríProducció: China Film, Beijing Forbidden City Film i Reperage, 2015 (Xina i França)Durada: 113 minutsL'any 1967 envien el jove Chen Zhen a viure amb una tribu de pastors nòmades de Mongòlia. En aquella terra il·limitada i erma, en Chen aprendrà moltes coses sobre la cultura d'aquesta gent: la noció de comunitat, de llibertat i de responsabilitat. En Chen acabarà comprenent també la raó per la qual el llop és la criatura més temuda i, alhora, més venerada de les estepes. Com que la relació entre aquests animals sagrats i els pastors, tan complexa i gairebé mística, li resulta fascinant, el jove capturarà un cadell de llop per domesticar-lo. Tot esdevindrà amenaçat quan un oficial del govern xinès decideix que els llops de la regió s'han d'eliminar.

  12:05Pel·lícula

  LA GRAN AVENTURA DEL DOFÍ WINTER (Dolphin tale)Pel·lícula basada en fets reals. Un dofí que nedava prop de la costa nordamericana queda atrapat en una trampa per a crancs fins que un nen, en Sawyer, el troba i l'allibera, però l'animal està greument ferit i perd la cua, element de vital importància per nedar i sobreviure en el mar. Un grup d'especialistes el trasllada a un aquari amb l'objectiu d'implantar-li una pròtesi que li permeti tornar a viure en el seu hàbitat natural. Mentrestant, entre el dofí i en Sawyer s'estableix un vincle d'amistat que esdevindrà molt estret.Direcció: Charles Martin SmithIntèrprets: Nathan Gamble, Harry Connick Jr., Ashley Judd, Kris Kristofferson, Morgan Freeman, Cozi Zuehlsdorff, Austin Stowell, Frances SternhagenGuió: Karen Janszen i Noam DromiMúsica: Mark IshamFotografia: Karl Walter LindenlaubIdioma versió original: anglèsProducció: WB, Alcon Entertainment i Paradise F.X. Corp, 2011 (Estats Units)Durada: 107 minuts

  14:00Telenotícies comarques

  Presentadors: Mariona BassaBarcelona: Irma Pina - Girona: Isabel PascualTarragona: Agustí Forné - Lleida: Carolina GiliEdició: Dani BramonRealització: Patrícia ArtigasProducció: Ruth Bollinger

  14:30Telenotícies migdia

  Presentadors: Carles Prats i Ariadna OltraEl temps: Tomàs MolinaEsports: Àlex CastellsEdició: Dani BramonRealització: Patrícia ArtigasProducció: Ruth Bollinger

  15:40Pel·lícula

  LA PARELLA DE L'ANY (America's sweethearts)Idioma versió original: anglèsProducció: Revolution Studios, Face i Roth Arnold Shoelace, 2001 (Estats Units)Direcció: Joe Roth / Durada: 102 minutsGuió: Billy Cristal i Peter TolanFotografia: Phedon Papamichael (color)Música: James Newton HowardIntèrprets: Julia Roberts (Kathleen Harrison), Billy Cristal (Lee Phillips), Catherine Zeta-Jones (Gwen Harrison), John Cusack (Eddie Thomas), Hank Azaria (Hector Gorgonzolas), Stanley Tucci (Dave Kingman)Gwen i Eddie, la parella d'actors més famosa d'Amèrica, que també ho eren en la vida real, han trencat perquè ella s'ha enamorat d'un sud-americà i Eddie, no podent-ho admetre, s'ha retirat a fer meditació amb un guru. Hi ha un problema amb l'última pel·lícula que han fet perquè el director se l'ha quedat i la vol ensenyar primer a la premsa sense que la vegi el productor. És aquest el que contracta Lee Philips, un responsable de relacions públiques, perquè organitzi la roda de premsa però distregui els periodistes amb la falsa notícia de la reconciliació de Gwen i Eddie. Lee fa mans i mànigues per aconseguir-ho.Amb subtítols en anglès.

  17:30Pel·lícula

  LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANC (The importance of being earnest)Anglaterra, 1890. Jack Worthing i Algy Moncrief són dos joves cavallers que fan servir el mateix sobrenom en la seva vida social. En Jack manté una doble vida: mentre que amb la Cecily, la seva xicota, es mostra tal com és, quan va a Londres actua com un home gairebé perfecte des del punt de vista de les dones, per tal de guanyar-se els favors de les dames. Per la seva banda, l'Algy també canvia d'identitat quan li convé. Aquesta confusió d'identitats va creant embolics cada cop més grossos i al final durà els dos amics a un carreró sense sortida.Direcció: Oliver ParkerIntèrprets: Rupert Everett (Algy), Colin Firth (Jack), Frances O'Connor (Gwendolen), Reese Whiterspoon (Cecily), Judi Dench (lady Bracknell), Tom Wilkinson (doctor Chasuble)Guió: Oliver Parker, basat en l'obra d'Oscar WildeDurada: 89 minutsIdioma versió original: anglèsProducció: Ealing Studios, Miramax Films i Fragile Films, 2002 (Gran Bretanya i Estats Units)Fotografia: Tony Pierce-Roberts (Technicolor)Música: Charlie Mole

  19:15Pel·lícula

  CONEIXERÀS L'HOME DELS TEUS SOMNIS (You will meet a tall dark stranger)Amor, sexe i traïcions es barregen en aquesta tragicomèdia que ens mostra les complicades relacions dels diferents membres d'una família. Passiona, ambicions i angoixes d'uns personatges que els provoquen conflictes, fins arribar a situacions gairebé delirants.Direcció i guió: Woody AllenIntèrprets: Josh Brolin, Anthony Hopkins, Naomi Watts, Freida Pinto, Antonio Banderas, Gemma Jones, Lucy Punch, Pauline Collins, Ewen Bremner, Christian McKay, Roger Ashton-Griffiths, Neil JacksonIdioma versió original: anglèsProducció: Mediapro i Gravier Productions, 2010 (Espanya i Estats Units) / Durada: 93 minutsFotografia: Vilmos ZsigmondMúsica: diversos autorsAmb audiodescripció i subtitols en anglès per la TDT.

  21:00Telenotícies vespre

  Edició i presentació: Toni CruanyesEl temps: Francesc MauriEsports: Maria Fernández-VidalRealització: Marc SansaProducció: Salvador Alemany

  21:55Crackòvia

  (Capítol 307)

  22:35Nit i dia

  (Capítol 15: Kevin)Mentre els forenses fan l'autòpsia al jutge Vallejo i el Martí Miró pren totes les mesures possibles per tal de no ser imputat en el cas Gangrena, la troballa accidental d'un cadàver momificat fa pensar a la policia que podria tractar-se d'una persona desapareguda a la Barcelona del 1992.Amb audiodescripció per la TDT.

  23:30En sèrie

  (Capítol 2: Localitzacions)On es roda una ficció televisiva? En el cas de "Nit i dia" la resposta és clara: en escenaris naturals. No hi ha platós. Per tant, cal buscar i seleccionar aquests escenaris. Estem parlant de triar el que se'n diu la localització on tindrà lloc l'acció. El primer que farem doncs és acompanyar Jaume Jordana, localitzador professional d'escenaris cinematogràfics, durant un recorregut per conèixer un possible escenari.Les següents seqüències estan dedicades al procés de selecció definitiva d'una localització. En aquest procés hi intervenen tots els responsables de la producció: direcció, producció, fotografia, art,... Així, som testimonis de com una possible localització és descartada per raons estètiques durant una reunió i com cal buscar una alternativa. Un cop seleccionada una de nova, cal fer dues visites a l'espai: la primera per donar-li el vistiplau definitiu (en aquest cas amb el director Oriol Paulo, el director de fotografia, Bernat Bosch, i el cap de localitzacions, Albert Pérez) i l'altra amb tot l'equip tècnic, per planificar i tenir en compte les necessitats del rodatge.Per acabar, acompanyarem tot l'equip a conèixer Mercantic, un espai de Sant Cugat que es convertirà en la llibreria propietat d'un dels protagonistes de la sèrie, i també coneixem una de les localitzacions més impactants que tindrà aquesta segona temporada de "Nit i dia": un antic hospital abandonat de Mataró.Com sempre, el programa s'obre i es tanca amb una recreació impactant: la mort de dos dels responsables de les localitzacions de "Nit i dia".


Más vistos
Ayer
Mes
Año
Más vistos TDT
Ayer
Mes
Año
 • Programa Espect. %
  A que no me dejas 500.000 3,8
  Big bang 479.000 3,2
  Supervivientes:resumen 461.000 3,3
  Cinematrix / 10.000 461.000 2,8
  Big bang 458.000 3,3

  Ver todos

 • Programa Espect. %
  Big bang 877.000 5,4
  Futbol:liga espaÑola / ath.bilbao-r.betis 843.000 4,7
  Futbol:liga espaÑola / r.betis-villarreal 788.000 4,4
  Big bang 751.000 4,4
  Big bang 736.000 4,7

  Ver todos

 • Programa Espect. %
  Copa del Rey: Barça - At. de Madrid 5.326.000 26,5
  El Hormiguero 3.0 4.824.000 25,0
  Directo gol:express 4.766.000 23,3
  Futbol:copa del rey / celta vigo-r.madrid 4.466.000 22,7
  Copa del Rey: Sevilla - Real Madrid 3.158.000 16,3

  Ver todos

Copyright 2006-2016, |