elEconomista.es

TVCAT

TVCAT

 • Lunes, 26 de Junio de 2017
  00:20La Marató dels investigadors

  (Capítol 16)

  00:55Pel·lícula

  EL CAPITAL (Le capital)Marc Tourneuil (Gad Elmaleh) és un empleat de banca, sector en plena crisi econòmica a tot el món. Des del no res, Marc començarà un ascens professional imparable fins a esdevenir una de les persones més poderoses i influents del país.Direcció: Constantin Costa-GavrasGuió: Constantin Costa-Gavras, Karim Boukercha, Jean-Claude Grumberg (Novel·la: Stéphane Osmont)Intèrprets: Gad Elmaleh, Gabriel Byrne, Liya Kebede, Jordana DePaula, Céline Sallette, Hippolyte Girardot, Natacha Régnier, Paul Barrett, Bernard Le Coq, Eric NaggarIdioma versió original: FrancèsProducció: The Bureau / Centre National de la Cinématographie (CNC) / Cofinova 8 / K.G. Productions, 2012 (França)Durada: 108 minutsFotografia: Eric GautierMúsica: Armand AmarAmb audiodescripció i subtitols en anglès per la TDT.

  02:40Ritmes a l'estudi

  (Capítol 15: ROSA SÁNCHEZ)Nascuda a Costa Rica, la cantant s'ha passat anys viatjant i descobrint Llatinoamèrica amb la guitarra a l'esquena. Finalment, es va instal·lar i va viure uns anys al sud de Mèxic, on es va capbussar de ple en l'extensa tradició musical d'aquest país i, especialment, dins un gènere en concret, propi de la zona de Veracruz: el son jarocho. Per configurar el seu repertori, Rosa Sánchez s'inspira en aquest gènere, però també en la cançó d'autor i en la cançó sentimental tan pròpia de tot aquest continent.

  03:40Blues a l'estudi

  (Capítol 15: TÒFOL MARTÍNEZ)Guitarrista, compositor i productor musical sabadellenc que després del seu debut discogràfic en solitari, ens presenta el seu nou repertori. Del blues més clàssic al funk més contemporani, Martínez combina l'essència d'aire blues, sempre present en els seus projectes, amb lletres que ens mostren un univers molt personal. En aquesta ocasió, entra a l'estudi acompanyat de Josep Buch al baix, Marc Buch a la bateria i Lluís Coloma al piano i l'orgue Hammond.

  04:40Jazz a l'estudi

  (Capítol 7: Elisabet Raspall)

  05:40Jazz a l'estudi

  és un programa musical on podem veure els artistes en un dels seus ambits naturals: l'estudi de gravació.

  05:53Videoclips catalans

  06:00Notícies 3/24

  (Capítol 5014)

  08:00Els Matins

  Direcció: Carme RosPresentació: Carles Costa, Lídia Heredia i Núria SoléProducció Lluís BacarditRealització: Oscar Lorca, Ramon Larumbe(Programa núm. 2748)

  13:20Espai Terra

  (Capítol 1586)Ja tenim a tocar la revetlla de Sant Joan i, amb la Tana, volem parlar del dolç més típic de la festa: la coca. Dilluns, per anar fent boca i pensar quina, de les infinitats de coques que hi ha, comprarem o farem a casa, tindrem amb nosaltres el Xano Seguer, de l'escola de pastisseria i restaurant de postres Espai Sucre, que ens en farà, i també ens explicarà alguns trucs per aprofitar-la al màxim.

  14:00Telenotícies comarques

  Presentadors: Mariona BassaBarcelona: Irma Pina - Girona: Isabel PascualTarragona: Agustí Forné - Lleida: Carolina GiliEdició: Dani BramonRealització: Patrícia ArtigasProducció: Ruth Bollinger

  14:30Telenotícies migdia

  Presentadors: Carles Prats i Ariadna OltraEl temps: Tomàs MolinaEsports: Àlex CastellsEdició: Dani BramonRealització: Patrícia ArtigasProducció: Ruth Bollinger

  15:40Cuines

  (Capítol 280: Entrepà cubà)

  15:50La Riera

  (Capítol 1529)L'Emili pren consciència del disbarat que està a punt de fer i recula. En Lluís arriba a casa amb els seus fills i s'adona que alguna cosa grossa acaba de passar. S'enfronta amb l'Emili, però això mai no és una bona idea. L'Omar torna a posar-se en contacte amb la Lídia per demanar-li que demani perdó a tothom a qui ha fet mal. L'Àxel avisa la Maria i la Bibiana que va haver d'explicar el tema de la coartada falsa a en Sergi. I la Rita exigeix a l'Albert que faci fora de la Fundació la Lídia i la Menchu.Amb audiodescripció per la TDT.

  16:35Nashville

  (Capítol 44: Així sóc jo sense tu)L'endemà de la doble petició de matrimoni, la Rayna es troba en el dilema d'haver de triar entre el Luke i el Deacon. La Juliette, destrossada per la ruptura amb l'Avery, ha de fer el cor fort i presentar-se a una prova per aconseguir un paper en una pel·lícula sobre la Patsy Cline. La Scarlett surt per fi de viatge de tornada cap a casa seva, a Natchez, però a última hora se li presenten dos companys de ruta inesperats.

  17:25Divendres

  (Programa núm. 1618)

  21:00Telenotícies vespre

  Edició i presentació: Toni CruanyesEl temps: Francesc MauriEsports: Maria Fernández-VidalRealització: Marc SansaProducció: Salvador Alemany

  21:55Nit i dia

  (Capítol 22: Gossos)Carmen Garcia comença a passar documents de Solaris a la policia mentre Joana Porta, que sospita que Damià l'enganya, encarrega a Galan que segueixi el seu amant. Víctor i Fidel aconsegueixen que el Piranya visiti Can Boira i revisqui el seu passat. En paral·lel, Vila se sent amenaçat per les preguntes de Fidel i demana protecció a Miró.Amb audiodescripció per la TDT.

  22:55En sèrie

  (Capítol 9: Vestuari, maquillatge i perruqueria)Quina imatge tenen els protagonistes d'una sèrie? Tenir clara la resposta a aquesta pregunta abans de començar a rodar és fonamental. I aquesta resposta té tres eixos: el vestuari, el pentinat i el maquillatge que requerirà cada personatge de la sèrie. En aquest sentit, serem testimonis de les proves de vestuari de la protagonista de la sèrie, Clara Segura, per acabar de decidir què vestirà el seu personatge, la Sara, en aquesta segona temporada, o de les proves de pentinat que farà l'actriu Mar Ulldemolins de cara a concretar quin aspecte tindrà la seva Carmen.I també parlarem amb l'actor Pol López per conèixer com s'implica a l'hora de decidir com ha de vestir el seu personatge. Comptarem amb les intervencions de Paquita Céspedes, responsable de perruqueria, d'Emma Ramos, responsable de maquillatge, i d'Ariadna Julià, responsable de vestuari de la sèrie. També descobrirem com es maquilla una actriu per fer creïble que ha estat víctima d'una gran catàstrofe.Com sempre, el programa s'obre i es tanca amb una recreació impactant: la mort de dos responsables d'aquests departaments de "Nit i dia".

  23:35Nit i dia

  (Capítol 9: Violència de gènere)En Lluís amaga a casa que l'han despatxat de la feina, mentre la Sara s'enfronta amb un cas d'una dona violada que no vol denunciar l'agressor. Mentrestant, la jutge Comas es fa càrrec del cas del "mataiaies". En saber que l'assassí de Mercè Pàmies es va endur un anell, el jutge Cases intenta recuperar-lo, però en Fajardo no l'hi posa fàcil. En paral·lel, la policia ha trobat una petjada de l'assassí de Montse Llopis que coincideix amb una petjada parcial trobada al pis d'una víctima anterior. La policia difon un retrat robot de Marc Ramos a partir de la descripció dels veïns de Montse Llopis.Amb audiodescripció per la TDT.


Más vistos
Ayer
Mes
Año
Más vistos TDT
Ayer
Mes
Año
 • Programa Espect. %
  Cine / noche en el museo:el secreto del faraon 537.000 3,5
  Big bang 495.000 3,2
  La que se avecina / una luna de miel,un terreno rustico urbanizable y un presid 478.000 3,4
  La que se avecina / un chino,un ruso y un homosexual en el trastero 460.000 3,8
  Big bang 450.000 2,7

  Ver todos

 • Programa Espect. %
  Big bang 754.000 4,1
  Big bang 729.000 4,2
  Big bang 704.000 4,1
  Cine / guerra mundial z 694.000 4,6
  Big bang 684.000 4,1

  Ver todos

 • Programa Espect. %
  Copa del Rey: Barça - At. de Madrid 5.326.000 26,5
  El Hormiguero 3.0 4.824.000 25,0
  Directo gol:express 4.766.000 23,3
  Futbol:copa del rey / celta vigo-r.madrid 4.466.000 22,7
  Copa del Rey: Sevilla - Real Madrid 3.158.000 16,3

  Ver todos

Copyright 2006-2016, |