elEconomista.es

CANAL 33

CANAL 33

  • Lunes, 16 de Julio de 2018
    00:13Heavies tendres

    (Capítol 4) En l'amistat del Juanjo i el Miquel arriba una nova figura que farà trontollar l'equilibri de la seva relació: la Clara, una noia que sembla tenir força química amb el Juanjo, i una sorprenent sintonia i afinitat musical que va més enllà del heavy-rock: l'indie rock.

    00:33Curtcircuit 33

    (Capítol 36: Break)

    01:00Jet lag

    (Capítol 62: Això no funciona) Una reparació que en principi semblava fàcil i ràpida de fer, una pica embussada, es converteix, en mans d'uns professionals en un autèntic calvari. La Mariona està guanyant molts diners a la nova feina i no para de comprar coses per a ella i el Mario, però el Mario no està d'acord amb tant dispendi. Jet lag (+13) (Capítol 63: Tot per la tele) La tele del pis s'espatlla però no hi ha prou diners per comprar-ne una de nova. Les noies, el Mario i l'Andreu decideixen simular un robatori al pis i així cobrar l'assegurança i comprar teles planes per a tots. Per la seva banda, la Diana té un nòvio mag que curiosament només sembla que vegi ella. Serà imaginari? Jet lag (+13) (Capítol 64: Absències) La Mariona és tot el dia a fora per la feina i el Mario i la Carla decideixen sortir una nit junts. La nit que surten es produeix una estranya química entre els dos que els farà ballar el cap de mala manera. La Sílvia, farta de viure al camp, decideix tornar a Barcelona i fa padrina l'Esther, que s'obsessiona volent trobar un palmó per a la seva fillola fora d'època.

    02:33Sputnik, Òrbita 90

    (Capítol 3: EL DIA DE LA INVASIÓ DEL POP BRITÀNIC) HIVERN 1994-95 A mitjans dels anys 90, a les illes britàniques es va obrir pas una nova generació de grups encapçalats per Blur i Oasis. Els dos grups van protagonitzar la rivalitat més "british" i mediàtica de la dècada

    03:01Heavies tendres

    (Capítol 4) En l'amistat del Juanjo i el Miquel arriba una nova figura que farà trontollar l'equilibri de la seva relació: la Clara, una noia que sembla tenir força química amb el Juanjo, i una sorprenent sintonia i afinitat musical que va més enllà del heavy-rock: l'indie rock.

    03:21Curtcircuit 33

    (Capítol 36: Break)

    03:48Jet lag

    (Capítol 62: Això no funciona) Una reparació que en principi semblava fàcil i ràpida de fer, una pica embussada, es converteix, en mans d'uns professionals en un autèntic calvari. La Mariona està guanyant molts diners a la nova feina i no para de comprar coses per a ella i el Mario, però el Mario no està d'acord amb tant dispendi. Jet lag (+13) (Capítol 63: Tot per la tele) La tele del pis s'espatlla però no hi ha prou diners per comprar-ne una de nova. Les noies, el Mario i l'Andreu decideixen simular un robatori al pis i així cobrar l'assegurança i comprar teles planes per a tots. Per la seva banda, la Diana té un nòvio mag que curiosament només sembla que vegi ella. Serà imaginari? Jet lag (+13) (Capítol 64: Absències) La Mariona és tot el dia a fora per la feina i el Mario i la Carla decideixen sortir una nit junts. La nit que surten es produeix una estranya química entre els dos que els farà ballar el cap de mala manera. La Sílvia, farta de viure al camp, decideix tornar a Barcelona i fa padrina l'Esther, que s'obsessiona volent trobar un palmó per a la seva fillola fora d'època.

    05:21Heavies tendres

    (Capítol 4) En l'amistat del Juanjo i el Miquel arriba una nova figura que farà trontollar l'equilibri de la seva relació: la Clara, una noia que sembla tenir força química amb el Juanjo, i una sorprenent sintonia i afinitat musical que va més enllà del heavy-rock: l'indie rock.

    05:41Videoclips catalans

    21:20Com si fos ahir

    (Capítol 200) Temporada 1 Capítol 200 En Quim està convençut que la seva mort és imminent i no para de fer disbarats. Ara li ha agafat per fer les paus amb el món. En Jordi i la Sílvia comuniquen als seus fills que es traspassaran la botiga. Com s'ho prendran? En Manel vol fer un dinar per celebrar que tant ell, com el seu pare i la seva mare tenen parella. És bona idea reunir la Marta amb en Cesc? I la Gemma amb l'Andreu? Hi conviden la Joana, però ella no està per festes. En Marc no porta gens bé la seva amistat amb en Biel després d'haver-se embolicat amb la seva nòvia. Amb audiodescripció per la TDT.

    22:00La cuina de Rachel Khoo: Londres

    (Capítol 5: Dies mandrosos) Londres és una ciutat enorme i ràpida on la vida pot ser frenètica, però a vegades és important agafar-se les coses amb calma. Aquest cop, la Rachel s'agafa uns dies mandrosos per descobrir els racons tranquils de la ciutat i desconnectar. Després d'una passejada amb bicicleta vora un canal, fa un brunch relaxat i visita en Tom, que li prepara una amanida estiuenca amb ingredients del seu hort urbà, un espai que funciona com a refugi i com a rebost. Quan torna a la seva cuina, prepara plats reconfortants i relaxats, com ara un pastís perfecte per a un pícnic, un porc que es fon a la boca i pràcticament es cuina sol i una versió vegetariana d'un clàssic britànic. La cuina de Rachel Khoo: Londres (HD) (Capítol 6: Orient i occident) La Rachel explora la passió de Londres per l'Orient, que és un reflex de la seva pròpia barreja familiar entre Europa i Àsia, com a filla de mare austríaca i pare malaisi. Per això aquest cop celebra a la cuina la unió entre Orient i Occident. Reviu amb uns amics una tradició de la seva infància menjant uns dim sum al barri xinès i descobreix la destresa que hi ha al darrere del seu plat favorit. També coneix l'Andrew, un jove xef de l'oest de Londres que li ensenya una tècnica espectacular per fer fideus. La Rachel ens mostra com aprofitar la carn rostida sobrera per fer uns panets farcits, elabora les seves postres malàisies preferides amb un toc tradicional britànic i cuina un plat de pollastre de sabor intens que li va ensenyar a fer la seva mare i que plasma la fusió entre Orient i Occident.

    22:50Assaboreix el món amb en Pascal

    (Capítol 10) Aquesta vegada en Pascal comença el seu viatge a la capital de Geòrgia, on fa la compra al mercat i tasta les especialitats locals. Des de Tbilissi es dirigeix cap a Ushguli, al poble més alt d'Europa, on cuina un estofat georgià pels seus hostes. Acaba coneixent uns nòmades azerbaidjanesos que el conviden a casa per protegir-lo d'una tempesta i li ensenyen a fer broquetes de xai. Assaboreix el món amb en Pascal (HD) (Capítol 11) En Pascal continua el seu viatge per Geòrgia, però aquesta vegada però s'allunya de les ciutats i s'endinsa a les províncies. Al cor del país no només admira la natura salvatge del Gran Caucas i fa coneixença d'uns quants animals, sinó que també ven pa en una fleca i prova les autèntiques receptes de la regió. Acaba tastant les flors fermentades: unes flors envinagrades que no poden faltar a la taula georgiana.

    23:34Mercats

    (Capítol 4: Lió, la Croixe Rousse) Al cor de la vall del Roine, Lió és la tercera ciutat més gran de França i la capital de la regió més verda del país: Roine-Alps. Vinyes de Côtes-du-Rhône, pastures de muntanya, turons plens de fruiters i grans planes envolten la ciutat. Aquest ecosistema assegura la riquesa dels productes alimentaris de Lió i contribueix a fer-ne la capital gastronòmica del país. Llambordes centenàries, carrers estrets i molls impressionants al llarg dels rius creen l'atmosfera de la ciutat. Dalt del turó de la Croix Rousse hi ha el El bulevard que travessa el barri sencer i cada matí, de sobte, hi apareix un mercat. És el Mercat de la Croix Rousse. El tram d'un quilòmetre de llarg, amb més de 100 parades, bull de productes locals i especialitats tradicionals. Un paradís natural de saboroses delícies i menjars tradicionals, la Croix Rousse és la joia dels mercats de Lió. El mercat garanteix una gran quantitat d'aliments de qualitat per a la venda. La gastronomia és la targeta de visita d'aquesta ciutat i de tots els mercats de la ciutat, però aquest té una particularitat. La Croix Rousse s'especialitza en el subministrament de productes de proximitat i en el mercat ecològic setmanal. Així doncs hi podem trobar des de grangers de cabres que fabriquen els millors formatges de la regió fins a flequers que produeixen només pa orgànic. Pagessos que conrean verdures i llegums de cultius ancestrals i on podem comprar el millor pollastre de Bresse . I tot això en un indret que malgrat ser lluny de la costa, menjar ostres és una tradició popular.

  • Martes, 17 de Julio de 2018
    00:26La cuina de Rachel Khoo: Londres

    (Capítol 5: Dies mandrosos) Londres és una ciutat enorme i ràpida on la vida pot ser frenètica, però a vegades és important agafar-se les coses amb calma. Aquest cop, la Rachel s'agafa uns dies mandrosos per descobrir els racons tranquils de la ciutat i desconnectar. Després d'una passejada amb bicicleta vora un canal, fa un brunch relaxat i visita en Tom, que li prepara una amanida estiuenca amb ingredients del seu hort urbà, un espai que funciona com a refugi i com a rebost. Quan torna a la seva cuina, prepara plats reconfortants i relaxats, com ara un pastís perfecte per a un pícnic, un porc que es fon a la boca i pràcticament es cuina sol i una versió vegetariana d'un clàssic britànic. La cuina de Rachel Khoo: Londres (HD) (Capítol 6: Orient i occident) La Rachel explora la passió de Londres per l'Orient, que és un reflex de la seva pròpia barreja familiar entre Europa i Àsia, com a filla de mare austríaca i pare malaisi. Per això aquest cop celebra a la cuina la unió entre Orient i Occident. Reviu amb uns amics una tradició de la seva infància menjant uns dim sum al barri xinès i descobreix la destresa que hi ha al darrere del seu plat favorit. També coneix l'Andrew, un jove xef de l'oest de Londres que li ensenya una tècnica espectacular per fer fideus. La Rachel ens mostra com aprofitar la carn rostida sobrera per fer uns panets farcits, elabora les seves postres malàisies preferides amb un toc tradicional britànic i cuina un plat de pollastre de sabor intens que li va ensenyar a fer la seva mare i que plasma la fusió entre Orient i Occident.

    01:16Assaboreix el món amb en Pascal

    (Capítol 10) Aquesta vegada en Pascal comença el seu viatge a la capital de Geòrgia, on fa la compra al mercat i tasta les especialitats locals. Des de Tbilissi es dirigeix cap a Ushguli, al poble més alt d'Europa, on cuina un estofat georgià pels seus hostes. Acaba coneixent uns nòmades azerbaidjanesos que el conviden a casa per protegir-lo d'una tempesta i li ensenyen a fer broquetes de xai. Assaboreix el món amb en Pascal (HD) (Capítol 11) En Pascal continua el seu viatge per Geòrgia, però aquesta vegada però s'allunya de les ciutats i s'endinsa a les províncies. Al cor del país no només admira la natura salvatge del Gran Caucas i fa coneixença d'uns quants animals, sinó que també ven pa en una fleca i prova les autèntiques receptes de la regió. Acaba tastant les flors fermentades: unes flors envinagrades que no poden faltar a la taula georgiana.

    02:00Mercats

    (Capítol 4: Lió, la Croixe Rousse) Al cor de la vall del Roine, Lió és la tercera ciutat més gran de França i la capital de la regió més verda del país: Roine-Alps. Vinyes de Côtes-du-Rhône, pastures de muntanya, turons plens de fruiters i grans planes envolten la ciutat. Aquest ecosistema assegura la riquesa dels productes alimentaris de Lió i contribueix a fer-ne la capital gastronòmica del país. Llambordes centenàries, carrers estrets i molls impressionants al llarg dels rius creen l'atmosfera de la ciutat. Dalt del turó de la Croix Rousse hi ha el El bulevard que travessa el barri sencer i cada matí, de sobte, hi apareix un mercat. És el Mercat de la Croix Rousse. El tram d'un quilòmetre de llarg, amb més de 100 parades, bull de productes locals i especialitats tradicionals. Un paradís natural de saboroses delícies i menjars tradicionals, la Croix Rousse és la joia dels mercats de Lió. El mercat garanteix una gran quantitat d'aliments de qualitat per a la venda. La gastronomia és la targeta de visita d'aquesta ciutat i de tots els mercats de la ciutat, però aquest té una particularitat. La Croix Rousse s'especialitza en el subministrament de productes de proximitat i en el mercat ecològic setmanal. Així doncs hi podem trobar des de grangers de cabres que fabriquen els millors formatges de la regió fins a flequers que produeixen només pa orgànic. Pagessos que conrean verdures i llegums de cultius ancestrals i on podem comprar el millor pollastre de Bresse . I tot això en un indret que malgrat ser lluny de la costa, menjar ostres és una tradició popular.

    02:52La cuina de Rachel Khoo: Londres

    (Capítol 5: Dies mandrosos) Londres és una ciutat enorme i ràpida on la vida pot ser frenètica, però a vegades és important agafar-se les coses amb calma. Aquest cop, la Rachel s'agafa uns dies mandrosos per descobrir els racons tranquils de la ciutat i desconnectar. Després d'una passejada amb bicicleta vora un canal, fa un brunch relaxat i visita en Tom, que li prepara una amanida estiuenca amb ingredients del seu hort urbà, un espai que funciona com a refugi i com a rebost. Quan torna a la seva cuina, prepara plats reconfortants i relaxats, com ara un pastís perfecte per a un pícnic, un porc que es fon a la boca i pràcticament es cuina sol i una versió vegetariana d'un clàssic britànic. La cuina de Rachel Khoo: Londres (HD) (Capítol 6: Orient i occident) La Rachel explora la passió de Londres per l'Orient, que és un reflex de la seva pròpia barreja familiar entre Europa i Àsia, com a filla de mare austríaca i pare malaisi. Per això aquest cop celebra a la cuina la unió entre Orient i Occident. Reviu amb uns amics una tradició de la seva infància menjant uns dim sum al barri xinès i descobreix la destresa que hi ha al darrere del seu plat favorit. També coneix l'Andrew, un jove xef de l'oest de Londres que li ensenya una tècnica espectacular per fer fideus. La Rachel ens mostra com aprofitar la carn rostida sobrera per fer uns panets farcits, elabora les seves postres malàisies preferides amb un toc tradicional britànic i cuina un plat de pollastre de sabor intens que li va ensenyar a fer la seva mare i que plasma la fusió entre Orient i Occident.

    03:42Assaboreix el món amb en Pascal

    (Capítol 10) Aquesta vegada en Pascal comença el seu viatge a la capital de Geòrgia, on fa la compra al mercat i tasta les especialitats locals. Des de Tbilissi es dirigeix cap a Ushguli, al poble més alt d'Europa, on cuina un estofat georgià pels seus hostes. Acaba coneixent uns nòmades azerbaidjanesos que el conviden a casa per protegir-lo d'una tempesta i li ensenyen a fer broquetes de xai. Assaboreix el món amb en Pascal (HD) (Capítol 11) En Pascal continua el seu viatge per Geòrgia, però aquesta vegada però s'allunya de les ciutats i s'endinsa a les províncies. Al cor del país no només admira la natura salvatge del Gran Caucas i fa coneixença d'uns quants animals, sinó que també ven pa en una fleca i prova les autèntiques receptes de la regió. Acaba tastant les flors fermentades: unes flors envinagrades que no poden faltar a la taula georgiana.

    04:26Mercats

    (Capítol 4: Lió, la Croixe Rousse) Al cor de la vall del Roine, Lió és la tercera ciutat més gran de França i la capital de la regió més verda del país: Roine-Alps. Vinyes de Côtes-du-Rhône, pastures de muntanya, turons plens de fruiters i grans planes envolten la ciutat. Aquest ecosistema assegura la riquesa dels productes alimentaris de Lió i contribueix a fer-ne la capital gastronòmica del país. Llambordes centenàries, carrers estrets i molls impressionants al llarg dels rius creen l'atmosfera de la ciutat. Dalt del turó de la Croix Rousse hi ha el El bulevard que travessa el barri sencer i cada matí, de sobte, hi apareix un mercat. És el Mercat de la Croix Rousse. El tram d'un quilòmetre de llarg, amb més de 100 parades, bull de productes locals i especialitats tradicionals. Un paradís natural de saboroses delícies i menjars tradicionals, la Croix Rousse és la joia dels mercats de Lió. El mercat garanteix una gran quantitat d'aliments de qualitat per a la venda. La gastronomia és la targeta de visita d'aquesta ciutat i de tots els mercats de la ciutat, però aquest té una particularitat. La Croix Rousse s'especialitza en el subministrament de productes de proximitat i en el mercat ecològic setmanal. Així doncs hi podem trobar des de grangers de cabres que fabriquen els millors formatges de la regió fins a flequers que produeixen només pa orgànic. Pagessos que conrean verdures i llegums de cultius ancestrals i on podem comprar el millor pollastre de Bresse . I tot això en un indret que malgrat ser lluny de la costa, menjar ostres és una tradició popular.

    05:18La cuina de Rachel Khoo: Londres

    (Capítol 5: Dies mandrosos) Londres és una ciutat enorme i ràpida on la vida pot ser frenètica, però a vegades és important agafar-se les coses amb calma. Aquest cop, la Rachel s'agafa uns dies mandrosos per descobrir els racons tranquils de la ciutat i desconnectar. Després d'una passejada amb bicicleta vora un canal, fa un brunch relaxat i visita en Tom, que li prepara una amanida estiuenca amb ingredients del seu hort urbà, un espai que funciona com a refugi i com a rebost. Quan torna a la seva cuina, prepara plats reconfortants i relaxats, com ara un pastís perfecte per a un pícnic, un porc que es fon a la boca i pràcticament es cuina sol i una versió vegetariana d'un clàssic britànic.

    05:43Videoclips catalans

    21:20Com si fos ahir

    22:00Pel·lícula

    23:40Pel·lícula

  • Miércoles, 18 de Julio de 2018
    01:07L'Amur: L'Amazones de l'Àsia

    01:56La vida secreta dels llacs

    02:46Promeses de l'Àrtic

    03:33Thalassa

    Un altre dels focus d'atenció de "Thalassa" serà la conservació del medi marí a la Mediterrània. La política de Reserves Marines i la biodiversitat d'un mar tan poblat seran dos eixos fonamentals sobre els quals girarà la nova temporada del programa. A més a més, l'espai del 33 continuarà obrint nous horitzons i explicant històries inèdites sobre les persones que viuen en contacte amb el mar i que, moltes vegades, en depenen per poder subsistir.

    03:47Trekking pel món

    04:37Les aventures culinàries de Sarah Wiener. Àustria

    05:20Forquilla i motxilla

    05:46Videoclips catalans

    21:20Com si fos ahir

    22:00Festival Cruïlla

    22:30Òpera en texans

    22:53Personatges

    23:46Personatges


Más vistos
Ayer
Mes
Año
Más vistos TDT
Ayer
Mes
Año
  • Programa Espect. %
    Tour de francia:la llegada / arras-roubaix 559.000 4,9
    Big bang 533.000 4,0
    La que se avecina / una sugarbaby,un filet muÑon y un diogenes expres 509.000 3,9
    Pesadilla en la cocina 465.000 3,5
    Big bang 439.000 3,5

    Ver todos

  • Programa Espect. %
    Fatmagul 868.000 5,8
    Fatmagul 837.000 5,8
    Fatmagul 825.000 6,2
    Fatmagul 812.000 5,5
    Fatmagul 784.000 5,2

    Ver todos

  • Programa Espect. %
    Fútbol: Barça-Celta 2.396.000 12,4
    Post Roland Garros: Nadal-Thiem 2.121.000 15,7
    Fútbol: Copa del Rey 2.042.000 12,4
    Tenis:roland garros / r.nadal-d.thiem 1.759.000 12,7
    Futbol:copa del rey / barcelona-valencia 1.361.000 6,8

    Ver todos

Copyright 2006-2016, |