elEconomista.es

CANAL 33

CANAL 33

 • Lunes, 23 de Abril de 2018
  00:25L'hort al plat (HD)

  Els Kew Gardens, els jardins botànics reials de Londres, són els més famosos de la Gran Bretanya. El cuiner Raymond Blanc, francès de naixement i britànic d'adopció, ha aconseguit que li deixessin recuperar l'antic hort reial que hi havia als jardins i, al llarg d'un any, anirà cuinant diversos plats amb els productes que n'obtindran els hortolans. No serà un hort qualsevol, perquè s'hi cultivaran 250 varietats de fruites i hortalisses de les que l'agricultura industrialitzada ha deixat de banda. Serà un hort per llepar-se els dits tot l'any. (Capítol 1: Primavera) Al jardí botànic reial de Kew, el més famós de la Gran Bretanya, el cuiner Raymond Blanc hi ha fet un hort. Dels productes que en vagi traient, en farà una sèrie de plats per demostrar-ne les possibilitats. El primer episodi de la sèrie està dedicat a la primavera i ens cuinarà una gelea de ruibarbre amb crema, uns espàrrecs a la planxa amb remenat de verdures, una truita d'espinacs i xoriço i un risotto de pèsols.

  01:24Les costes franceses des de l'aire

  (Capítol 14: Porquerolles)

  01:32Amb ulls de nen (HD)

  (Capítol 3: Salut i malaltia) La malaltia pot afectar tothom, també als més petits. En aquest capítol els nens reflexionaran, a partir de la pròpia experiència, sobre el què vol dir estar malalt. Ens explicaran el canvi de vida que comporta la malaltia, o el dolor i la por a la mort que sorgeixen davant una malaltia greu, ara ja superada. El patiment afecta i condiciona també les relacions dins la família. Les protagonistes: -ARIADNA 12 anys. L'Hospitalet de Llobregat L'Ariadna va tenir un coma diabètic fa un any i mig. Des d'aleshores ha hagut d'aprendre a conviure amb la diabetis, una malaltia que al principi es negava a acceptar. Aquesta malaltia l'obliga a punxar-se insulina abans de cada àpat. Però l'Ariadna, a la que després li van diagnosticar celiaquia, ha hagut també de canviar els seus hàbits alimentaris i està obligada a mesurar tot el que menja. -NATÀLIA I AINHOA 9 anys i 11 anys. La Llagosta A la Natàlia li van diagnosticar una leucèmia quan tenia 5 anys. Des del començament va saber que era una malaltia greu i que es podia morir, però mai no va perdre el somriue. La malaltia i l'experiència a l'hospital, on s'hi va estar 7 mesos, va ser molt dura també per als pares i la germana. A l'Ainhoa li va costar molt assimilar la malaltia de la seva germana petita i pensa que potser li va fallar quan ella més la necessitava.

  02:08Jet lag (+13)

  (Capítol 26: Visca els nuvis!) Ha arribat el gran dia. L'Andreu i l'Esther es casen! La Mariona serà la padrina. La Sílvia i la Diana les encarregades d'organitzarel comiat de soltera. I la Carla ja té prou feina triant quin vestit durà al casament. Però... realment serà el dia més feliç de les seves vides? Jet lag (+13) (Capítol 27: Taxi!) L'Esther i l'Andreu estan a punt d'anar de viatge de nuvis, però l'han de suspendre perquè la Sílvia té un accident a casa i queda inconscient. La Carla agafa terror als accidents domèstics. La Mariona es va deixar el mòbil del Mario dins el cotxe de la Sílvia. Ara no pot tornar-li el mòbil al Mario perquè no sap on va aparcar el cotxe la Sílvia. Sort que en aquests moments sempre apareix la Diana amb els seus coneixements de psicologia. Actors convidats: Eli Iranzo, Carles Romero Jet lag (+13) (Capítol 28: Qui té por de Totó Tomàs) La Diana decideix llogar una habitació del seu pis perquè va curta d'euros i agafa el primer llogater que passa: un home jove, que no parla i du una bossa d'esport plena de ganivets. Per la seva banda, l'Esther i l'Andreu ja tenen el seu pis arreglat... o això és el que ells creien. Tots junts viuran una veritable nit de terror.

  03:19La Via Augusta (+07)

  (Capítol 8: No sense el meu fill) Per desfer-se d'Arinsal, Màrcia, Júlia i Adrià planegen enganyar-lo i acusar-lo d'intentar violar Màrcia, amb l'ajuda d'un preparat amorós que empenyarà, sense remei, Arinsal en braços de Màrcia. Però el pla no surt bé perquè Arinsal és massa petit i no està gens interessat en els plaers de la carn, a pesar de tota la capacitat de seducció de Màrcia. Adrià llavors trama que Numància i Arinsal s'escapin, per així poder abatre'ls en la fugida i matar Arinsal. Drusil·la, la seva àvia, ho troba un pla excel·lent, digne d'ella mateixa. Així és com planegen acuradament la fuga de l'esclava i el seu fill. Però a l'últim moment el pla es torça i Numància i Arinsal aconsegueixen salvar la vida. En el sumptuós banquet del mestre de gladiadors Agripa, Pompeu descobreix que els comensals mengen un aliment més que sospitós: els diuen que és carn de cavall, per enfortir els gladiadors, però tot indica que és una carn menys confessable. Pompeu, indignat, s'encararà a Agripa i aconseguirà desemmascarar l'aberració d'Agripa als ulls del cèsar. Així és com es descobreix que la carn servida per Agripa és indigna d'un romà i molt més pròpia dels salvatges de terres remotes. Roma no pot acceptar els costums bàrbars, que només envileixen els seus ciutadans. Per la seva banda, Vespasià ordeix un pla secret per evitar quedar en ridícul la nit de noces: el jove Marc el substituïrà en la nit fatídica. Màrcia, assabentada, s'hi avé de gust. És un engany a tres, en què tothom enganya tothom i se'n senten satisfets, menys el pobre Marc, que pateix esporuguit davant d'un pla massa complex per al seu pobre intel·lecte. Però un soldat romà ha de demostrar la seva valentia tant en la guerra com en l'amor.

  04:14Fenòmens de la natura (HD)

  (Capítol 6: L'home dels llamps) En Tyler visitarà diverses persones molt especials, capaces de dominar els llamps o, si més no, d'apropar-s'hi tant que hi podrien perdre la vida. Coneixerem un equip d'experts d'elit que supervisen les línies elèctriques de més alta tensió dels Estats Units en helicòpter; persones com en Bryan o l'Austin, capaços de recrear el poder d'un llamp real, i en Carl, un home que assegura que li han caigut més llamps que a cap altra persona viva.

  04:39A taula (HD)

  (Capítol 10: A Cambridgeshire) Cyril Garner és un dels últims productors d'api als Fens. Aquestes terres cobertes antigament d'aiguamolls, al nord de Cambridgeshire, a l'est d'Anglaterra, són famoses pel seu sòl, ric, negre i franc, el més idoni per al conreu d'api. A Anglaterra, aquest vegetal herbaci és un ingredient essencial per a molts plats hivernals i nadalencs. Els troncs han de ser totalment frescos, acabats de collir, i encara amb aquesta tonalitat negra que els aporta el ric sòl dels Fens, precisament el que dóna a l'api el gust cruixent i de fruita seca d'hivern.

  05:04A taula (HD)

  (Capítol 11: A Malta) Més del 90 per cent de la població maltesa habita en nuclis urbans i les tradicionals famílies extenses estan desapareixent. Ruben Chetcuti i la seva dona, Mariella, s'oposen a aquesta tendència. L'alegre parella té quatre fills i, malgrat que van una mica justos de diners, Mariella ha decidit agafar-se una excedència de la seva feina com a mestra. Es planteja donar classes particulars per ajudar a arribar a final de mes, mentre que Ruben conrea oliveres, vinyes i verdures a l'hort. Aquest episodi ens acosta la història de dues persones que cerquen la felicitat en el cercle tancat de la seva família, en un context de pobresa infantil i creixent urbanització a Malta.

  05:30Les costes franceses des de l'aire

  (Capítol 19: Les Sables-d'Olonne)

  05:38Les costes franceses des de l'aire

  (Capítol 20: Bordeus)

  05:46Videoclips catalans

  21:20Com si fos ahir AD))) (+13)(HD)

  (Capítol 141) En Quim no para de tirar-li la canya a la Paula. La noia ja no sap com treure-se'l de sobre i avui tria la pitjor opció. El mateix Quim i la Cati es barallen perquè s'acosta l'aniversari d'en Marc i tots dos volen celebrar-ho amb el noi. La Cati, a més, vol incorporar l'Albert a la seva festa. En Miquel i la Noe volen celebrar que se'n van a viure junts amb un sopar, però ell s'ha quedat pràcticament sense amics. En Quim li dona una idea. Amb audiodescripció per la TDT.

  22:00Tot el temps del món (HD)

  (Capítol 11: Especial Sant Jordi 2018)

  22:25Els llibres i els dies (HD)

  Pel·lícula coral que dona veu i parla del dia a dia dels llibreters i editors independents catalans, de les seves rutines i preocupacions. A través de diversos testimonis, descriu la situació actual que travessa el sector del llibre i la necessitat d'adaptar-se als canvis provocats per la crisi econòmica i l'arribada d'internet. El documental mostra també, a través del seguiment del procés d'edició de dos llibres de les editorials independents Raig Verd i Edicions del Periscopi, la part menys coneguda del món editorial, la dels oficis intermedis que hi ha entre l'editor i el llibreter. Un món ric i divers que incorpora nombroses professions: corrector, traductor, maquetista, il·lustrador, impressor, distribuïdor o comercial, entre d'altres.

  23:23A taula (HD)

  (Capítol 12: A Flandes) Temps enrere era habitual veure'ls amunt i avall per tot el litoral belga. Ara els pocs que encara mantenen l'ofici es troben a Oostduinkerke: pescadors a cavall, equipats amb un impermeable groc i galopant entre les ones per capturar minúscules gambetes grises. Eddy D'Hulster pertany a aquesta raça en extinció. Quaranta anys fa que cavalca entre les onades, gairebé els mateixos que el seu company Johan Vandendriessche, pescador, ferrador i entrenador de cavalls. Juntament amb el seu fill Dominique, Johan entrena cavalls de tir, animals forts i pesants, especialment adequats per muntar al mar i sortir a pescar gambeta. Aquests crustacis deliciosos són un pilar de la cuina flamenca i apareixen en diversos plats regionals, com ara les patates farcides. També fan de gustós aperitiu d'una altra delicatessen local: plaing in het groen, és a dir, anguiles amb herbes verdes. A taula (HD) (Capítol 13: A Hercegovina) Damir Ugljen, universitari, és un apassionat dels salts de pont. Al seu poble natal de Mostar, saltar del pont antic, la icona de la ciutat, és una tradició secular. Damir i els seus amics l'aprofiten com a modalitat poc habitual per finançar-se els estudis. A l'estiu s'hi estan fins a vuit hores al dia oferint salts als turistes a canvi d'un petit donatiu. Quan no està "de servei" al pont, Damir visita la seva àvia i cuinen plegats. L'àvia li ensenya a fer uns bons "jalan dolma", uns farcellets de fulla de vinya. El seu secret consisteix a afegir-hi molta ceba tendra i molta menta de bou.

 • Martes, 24 de Abril de 2018
  00:14Cinema a mitjanit (+16)(HD)

  Productores: Tornasol Films, Historias del tio Luis i Fausto Producciones, 2014 Guió i direcció: Luis Marías Director de fotografia: Pau Monrás Director de producció: Eduardo Carneros Música: Aritz Villodas Intèrprets: José Coronado (Carlos), AIda Folch (Alba), Leyre Berrocal (Ohiana), Montse Mostaza (Marina), Gorka Zufiaurre (Aritz) i Jaime Adalid (Mariusz) Un policia de Bilbao és víctima d'un atemptat en què mor la seva dona i la seva filla de 10 anys queda sense cames. Dotze anys més tard, consumit per la venjança, que no aconsegueix apagar de cap manera, planeja fer el mateix amb l'etarra causant de la seva desgràcia i que ara és a la presó. Vol matar la seva dona i deixar invàlid al seu fill. Amb subtítols en anglès.

  01:53Tot el temps del món (HD)

  (Capítol 11: Especial Sant Jordi 2018)

  02:18Cinema a mitjanit (+16)(HD)

  Productores: Tornasol Films, Historias del tio Luis i Fausto Producciones, 2014 Guió i direcció: Luis Marías Director de fotografia: Pau Monrás Director de producció: Eduardo Carneros Música: Aritz Villodas Intèrprets: José Coronado (Carlos), AIda Folch (Alba), Leyre Berrocal (Ohiana), Montse Mostaza (Marina), Gorka Zufiaurre (Aritz) i Jaime Adalid (Mariusz) Un policia de Bilbao és víctima d'un atemptat en què mor la seva dona i la seva filla de 10 anys queda sense cames. Dotze anys més tard, consumit per la venjança, que no aconsegueix apagar de cap manera, planeja fer el mateix amb l'etarra causant de la seva desgràcia i que ara és a la presó. Vol matar la seva dona i deixar invàlid al seu fill. Amb subtítols en anglès.

  03:57Joan Manén, el geni oblidat (HD)

  El documental analitza la figura de Joan Manén, considerat un dels millors violinistes de tots els temps i un gran desconegut per a la majoria de les persones. Nascut a Barcelona, aquest català universal va actuar des de ben petit davant la millor aristocràcia mundial, i a les millors sales, com la Hochschule de Berlín, o el Carneggie Hall de Nova York. Compositor d'un extens catàleg que inclou òperes, simfonies, concerts i nombroses sardanes, es relacionà amb músics de la talla d'Albèniz, Richard Strauss, Rimski-Korsakov, Stravinsky, Granados o Pau Casals. El seu caràcter fort i exigent, el seu "donjoanisme", i la seva actitud més aviat indolent durant el franquisme, el van fer un personatge estimat i odiat al mateix temps per la societat de la seva època. Les seves memòries, escrites per ell mateix, així com mútiples articles i entrevistes sobre la seva persona, ens permeten reconstruir els aspectes més interessants de la seva vida i indagar en el perquè del seu oblit.

  05:06Formatges del món (HD)

  (Capítol 39: Formatges de Galícia) En aquest episodi Will Studd visita Galícia, famosa per la cultura celta, el centre de pelegrinatge de Santiago de Compostel·la i un clima ideal per a la ramaderia lletera. Amb més d'un milió de vaques, Galícia té quatre formatges amb denominació d'origen protegida: el Tetilla, el San Simón, l'Arzúa-Ulloa i el Cebreiro.

  05:29Les costes franceses des de l'aire

  (Capítol 11: La Trinité-sur-Mer)

  05:36Videoclips catalans


Más vistos
Ayer
Mes
Año
Más vistos TDT
Ayer
Mes
Año
 • Programa Espect. %
  Big bang 600.000 3,3
  La que se avecina / un anabolicachas,un radar giratorio y una deconstruccion de 563.000 3,4
  Big bang 523.000 2,7
  Big bang 518.000 3,0
  Cine / la gran pelea 495.000 2,7

  Ver todos

 • Programa Espect. %
  Futbol:champions league resumen / manchester city-liverpool 936.000 5,4
  Futbol:liga espaÑola / getafe-r.betis 933.000 5,3
  Fatmagul 856.000 4,7
  Futbol:liga espaÑola / r.betis-las palmas 835.000 4,7
  Fatmagul 835.000 4,3

  Ver todos

 • Programa Espect. %
  Fútbol: Barça-Celta 2.396.000 12,4
  Fútbol: Copa del Rey 2.042.000 12,4
  Futbol:copa del rey / barcelona-valencia 1.361.000 6,8
  Futbol:copa del rey / barcelona-espanyol 1.308.000 6,7
  Futbol:copa del rey / valencia-barcelona 1.246.000 6,1

  Ver todos

Copyright 2006-2016, |