elEconomista.es

CANAL 33

CANAL 33

 • Martes, 21 de Noviembre de 2017
  21:25Com si fos ahir

  (Capítol 43)Els quatre homes de la colla fan una trobada al Flora. En Quim, que continua enganyant tothom, proposa d'anar a buscar en Miquel, que no arriba perquè és a la consultoria treballant i tontejant amb la Noe. En Miquel fa un pas important en la relació, però l'arribada dels amics trenca la màgia. La Marta vol aclarir les coses amb la seva mare i torna a parlar amb ella, però potser no en té gaires ganes. I, per fi, la Sílvia canta la canya a en Jordi després de sentir-lo insultar el seu propi fill.Amb audiodescripció per la TDT.

  22:05Ballar

  (Capítol 6: Ballar i Arriscar)Com ens agrada el risc!L'atracció de l'abisme, el "vull però no dec", els impossibles. Si algú entén de risc són els castellers. Conviuen cada dia amb el perill de caure, i avui la colla dels Moixiganguers d'Igualada conviurà també amb una altra manera d'arriscar a la vida: ballant.La companyia de dansa GN / MC sap perfectament què implica el risc, no només artístic, sinó també físic a partir de coreografies eminentment acrobàtiques.La coreògrafa i "performer" Sònia Gómez també s'hi juga el tipus, en les seves creacions, amb una proposta que experimenta amb els elements més perillosos de l'espai escènic.

  22:35El detectiu Di i el misteri de la flama fantasma

  EL DETECTIU DI I EL MISTERI DE LA FLAMA FANTASMA (Di Renjie)Direcció: Tsui HarkGuió: Chen Kuo-fuProducció: Coproducció China-Hong Kong; Huayi BrothersPaís de producció: XinaAny: 2010Fotografía: Chi Ying ChanMúsica: Peter KamIntèrprets: Tony Ka Fai Leung, Chao Deng, Carina Lau, Bingbing Li, Andy Lau, Jean-Michel Casanova, Sos Haroyan, Jialin Zhao, Yan Qin, Jinshan Liu, Aaron C. Shang, Deshun Wang, Mickey He, Lu Yao, Yanming JiangL'any 689 l'emperadriu Wu Zetian està a punt de convertir-se en la primera dona que ocuparà el tron imperial de la Xina. Poc abans de la coronació l'arquitecte d'una obra faraònica i un inspector del tribunal suprem moren en circumstàncies misterioses. Davant del temor d'una revolta, l'emperadriu es veu obligada a recórrer al detectiu Dee, empresonat des de fa 8 anys per traïció, perquè resolgui el cas.

 • Miércoles, 22 de Noviembre de 2017
  00:29Telefilm

  COM PAPALLONES SOTA LA LLUMProducció: Televisió de Catalunya, Benecé Produccions i José A. CiancagliniDirecció i guió: Diego YakerDirecció de fotografia: Lucas SchiaffiMúsica: Xavier TorrasIntèrprets: Lucas Ferraro (Diego), Cristina Brondo (Laia), Pepe Novoa (Enrique), Josefina Viton (Vanesa), Lidia Catalano (Teresa), Atilio Pozzobon ( Felipe), Lui Ziembrowski ( Manotas), Lluís Soler (capataç), Manuel Vignau (Mato), Maximiliano Lernher (Mugre) i Eliana Pereira (Mili)Convençut que al seu país ja no té futur, en Diego, un jove argentí d'orígen català, viu obsessionat amb rebre la partida de naixement del seu avi per aconseguir el passaport que li obrirà les portes d'Europa. Malgrat les dificultats econòmiques de la seva família, aconsegueix reunir els diners i finalment viatja a Barcelona on descobrirà l'amor però també la vida de l'emigrant amb totes les dificultats que implica. Tot i això, lluitarà per forjar-se un futur tal i com va fer el seu avi temps endarrera.

  01:57Medis inundables

  (Capítol 2: Kinabatangan: L'eden salvatge de Borneo)En aquest episodi, anem a l'illa de Borneo, a l'est de Malàisia, per recórrer la reserva natural de Kinabatangan. Aprendrem com els monsons i les marees equinoccials alteren el paisatge d'aquests boscos pluvials i els animals que hi viuen: cocodrils marins, nassuts, orangutans, esquirols voladors i elefants de Borneo, entre altres. També veurem com les plantacions de palmera d'oli posen en perill la supervivència d'aquest hàbitat extraordinari.

  02:48Ritmes a l'estudi

  (Capítol 16: AMIGOS IMAGINARIOS)Un quintet format a Madrid per cinc músics habituals dins del circuit pop-rock espanyol i que han tocat amb bandes com Tulsa, Russian Red o amb Cristina Rosenvinge. En tres àlbums, els Amigos Imaginarios han creat un llenguatge propi amb unes lletres plenes d'ironia i reflexió i amb un so hereu de Wilco, Neil Young o Lucinda Williams. A punt d'editar el quart treball, "Museo de reproducciones", avui ens porten un repertori en què continuen investigant amb el seu so i el seu lirisme.

  03:48Jazz a l'estudi

  (Capítol 23: Benavent/Bonell)

  04:47Blues a l'estudi

  (Capítol 20: BLUE HEART)Xavier Soranells i la seva banda ens presenten el seu nou material. Un repertori en què sentirem blues rural, blues contemporani i alguns temes de textura més roquera. En cada tema Soranells i els seus busquen l'emoció, la intensitat i l'energia; evocant sons del rock-blues dels 60 i 70. L'acompanyen Eudald Boluda a la bateria i Miki Santamaria al baix, Abel Boquera als teclats i el mateix Xavier Soranells a la guitarra i veu.

  05:47Videoclips catalans


Más vistos
Ayer
Mes
Año
Más vistos TDT
Ayer
Mes
Año
 • Programa Espect. %
  Futbol:liga espaÑola 2 d / eibar-r.betis 797.000 4,3
  Big bang 629.000 3,6
  Pasion de gavilanes 562.000 4,6
  Friends 548.000 4,6
  Cine / la piramide 536.000 3,1

  Ver todos

 • Programa Espect. %
  Cine / ocho apellidos catalanes 879.000 5,5
  Big bang 857.000 5,0
  Big bang 839.000 5,3
  La que se avecina / un show-room,un gobierno en funciones y un mariquita negador 805.000 4,4
  Futbol:liga espaÑola 2 d / eibar-r.betis 797.000 4,3

  Ver todos

 • Programa Espect. %
  Copa del Rey: Barça - At. de Madrid 5.326.000 26,5
  El Hormiguero 3.0 4.824.000 25,0
  Directo gol:express 4.766.000 23,3
  Futbol:copa del rey / celta vigo-r.madrid 4.466.000 22,7
  Copa del Rey: Sevilla - Real Madrid 3.158.000 16,3

  Ver todos

Copyright 2006-2016, |